Doman Metod™ Kurs


Učite direktno od našeg izvanrednog tima i od naših iskusnih programskih trenera

Višedecenijsko iskustvo u razvoju dece navelo nas je da kreiramo naš onlajn kurs „Doman Metod™ Kurs: od posebnih potreba do zdravlja“.

Ovaj onlajn kurs za roditelje traje 4 nedelje, a naš tim trenera će raditi sa vama na kreiranju uspešnog programa lečenja za vaše dete.

Ovo uključuje:

  • 25 časova predavanja,
  • 15 sati sesija sa pitanjima i odgovorima uživo sa našim Doman Metod™ stručnjacima,
  • Ličnim programskim trenerom iz Doman International-a koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i voditi vas tokom kursa.
  • Na kraju kursa, imaćete kompletan Doman Metod™ program za svoje dete

Naš osnovni Doman Metod kkurs je dostupan na pet jezika: engleskom, ruskom, italijanskom, srpskom i španskom.

Napravite plan za vaše dete sa poteškoćama u razvoju, prijavite se za Doman Metod kurs danas!

Razmislite o Doman Metod™ kursu

Ukoliko vaše dete ima neku od sledećih dijagnoza:

Autizam, Epilepsija, ADD / ADHD,

Poteškoće u učenju, Povreda mozga, Kašnjenje u govoru,

Cerebralna paraliza, PDD/NOS, Trizomija 21,

Kašnjenje u razvoju, Daunov Sindrom,

Druge genetske anomalije

Online kurs Doman Method™ za roditelje na srpskom jeziku biće dostupan u sledećim terminima 2024. godine:12. februar 2024

3. juna 2024

7. oktobar 2024
Šta ovaj kurs čini posebnim

I šta pokrivene teme u njemu uključuju

Kome je namenjen kurs?

Roditelji iz celog sveta će moći da učestvuju na ovom kursu.

Predavači podučavaju roditelje relevantnim i praktičnim informacijama kako bi oni mogli postati najbolji terapeuti za svoju decu. 

Raspored kurseva će biti sledeći:

  • Prva nedelja: Uključuje predavanja o osnovama Domanove metode™, neuroplastičnosti i razvoju deteta. Doman International tim vas uči kako da procenite svoje dete koristeći razvojni profil. Razumevanje razvoja vašeg deteta je od suštinskog značaja da bi naredne nedelje bile uspešne.
  • Druga nedelja: Zasniva se na predavanjima o osnovama motoričkog i kognitivnog razvoja za decu sa posebnim potrebama. Teme će uključivati: razvoj mobilnosti dece koja mogu i ne mogu da hodaju, poboljšanje i negovanje kognitivnog razvoja, komunikacije i čitanja.
  • Treća nedelja: Tehnike senzorne integracije za decu sa senzornim potrebama. Programi razvoja i poboljšanja disanja i napadi. Važnost dijete i ishrane i kako da primenite idealnu ishranu za svoje dete. Konačno, kako da započnete sa vašim Doman Method™ programom da biste postigli dugotrajan uspeh success.
  • Četvrta nedelja: Poslednja nedelja za vas da nadoknadite ili ponovo pogledate prošla predavanja, dobijete odgovore na sva vaša pitanja i prisustvujete našim poslednjim zoom sastancima: Sastanak Q&A (Pitanja i odgovori) sa našim osnivačem Daglasom Domanom. Šta je sledeće? sastanak sa Douglasom i Spencerom Domanom, veoma poseban sastanak sa veteranom, Domanovim roditeljem, i naš poslednji sastanak gde ćemo da sumiramo sve sa svim osobljem i da završimo kurs.


UPIS NA NAŠ KURS